McInnes: Πρέπει να παίξουμε με μυαλό όχι με καρδιά



Η Aberdeen καλείται απόψε να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Kairat Almaty, ανατρέποντας την ήττα της με 2-1 στο Καζακστάν. 
Οι Dons είχαν βρεθεί νωρίς 2-0 πίσω στο σκορ, κατάφεραν να μειώσουν και στάθηκαν τυχεροί στο φινάλε αφού η Kairat είχε δοκάρι. 

Το Pittodrie αναμένεται κατάμεστο, όμως ο τεχνικός των Dons, Derek McInnes τονίζει ότι oι παίκτες του δεν πρέπει να παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα.

“Δε μπορούμε να επιτρέψουμε το πάθος της κερκίδας να υποσκελίσει την περίσταση, χάνουμε, κερδίζουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Να χρησιμοποιήσουμε το κοινό προς όφελος μας, χρειαζόμαστε τη στήριξη τους, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε, χρειάζεται μυαλό όχι καρδιά για την πρόκριση” είπε μεταξύ άλλων ο McInnes που ξέρει πόσο δύσκολη είναι η αποψινή αναμέτρηση.

 “Δε θα είναι εύκολο γιατί η Kairat θα προσπαθήσει να σκοράρει, έτσι παίζουν συνήθως, πρέπει να είμαστε έξυπνοι στην προσέγγιση μας και να τους πιέσουμε όσο μπορούμε” κατέληξε ο McInnes που επισήμανε ότι κάθε χρόνο η προσπαθεια πρόκρισης στους ομίλους γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.