McKay για Delgado: “Κλασικός ξένος, τον αγγίζεις και πέφτει κάτω”




H Hearts νίκησε 4-3 τη St Johnstone σε ένα συναρπαστικό ματς χθες, με το Juanma Delgado να είναι από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο Ισπανός -που ήρθε φέτος στους Jampoς από την Καλλονή- σημείωσε ένα γκολ κι έφτιαξε άλλο ένα κι ήταν αναμφισβήτητα από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Στο αντίποδα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές μπορεί να τοποθετήσει κανείς το Brad McKay. Ο αμυντικός της St Johnstone -πρώην παίκτης της Hearts και φαντικός οπαδός της- γλύστρισε μόλις στο 4’ κι έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ.

Ο McKay πάντως κάθε άλλο παρά συμμερίζεται τον ενθουσιασμό των οπαδών της Hearts για τον Ισπανό και δε δίστασει να τον κατηγορίσει ότι “κλέβει” πέφτοντας κάτω για να κερδίζει φάουλ και πέναλτι.

Eϊναι κλασικός ξένος, τον ακουμπάς και πέφτει κάτω. Κρατούσε το κεφάλι του και κυλιόταν” δήλωσε ο McKay για τον Ισπανό και συνέχισε:

“Θα κερδίσει πέναλτι και φάουλ αλλά δε θα μπορεί να το κάνει συνέχεια. Οι οπαδοί της Hearts θα τον πάρουν χαμπάρι, δεν εκτιμούν παίκτες που πέφτουν κάτω τόσο εύκολα. Δε νομίζω ότι τους εκτιμά κανείς στη Σκωτία.”

O McKay ήταν 5 χρόνια στο Tynecastle και δεν είχε διάθεση να …χαριστεί στον αντίπαλο του:

“Ως αμυντικός δε με πειράζουν οι κόντρες, φαίνεται όμως πως αυτόν το πειράζει. Θα αναγκαστεί να το συνηθίσει”, κατέληξε ο αμυντικός των Saints που μίλησε και για το λάθος του που οδήγησει στο πρώτο γκολ της Hearts:

“Προφανώς έκανα λάθος, γλύστρισα κι αυτά τα λάθη κοστίζουν σε αυτό το επίπεδο” παραδέχθηκε ο 22χρονος αμυντικός τονίζοντας:
Kαταφέραμε να ξαναμπούμε στο ματς κανα-δυό φορές, όμως αν αμυνόμαστε έτσι δεν πρόκειται να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.