Αποθεώνει McLean ο Flood



Η Aberdeen έχει τα περισσότερα επίσημα ματς μέχρι τώρα στα πόδια της, από όλες τις σκωτσέζικες ομάδες και μόλις μπήκαμε στον Ιούλιο.  
Παρόλα αυτά οι Dons κατάφεραν να πάρουν το πρώτο New Firm της σεζόν επικρατώντας 1-0 της Dundee Utd μέσα στο Tannadice.
Ο μέσος των Dons, Willo Flood, είχε μόνο καλά λόγια για το σκόρερ της αναμέτρησης, Kenny McLean, που σημείωσε το τρίτο του γκολ στα 4 τελευταία ματς των Dons:  “Όλοι βλέπουν ότι ο Kenny είναι εξαιρετικός. Πιστεύω ότι και πέρυσι τα είχε πάει καλά, απλά δεν είχε καταφέρει να βρεί τα γκολ και τις ευκαιρίες που άξιζε” τόνισε ο Flood, για τον 23χρονο McLean που πήγε στους Dons στο μέσον της περασμενης σεζόν από τη St Mirren.
O Flood ήταν μια από τις 4 αλλαγές που έκανε ο McInnes, μετά το ματς με την Kairat, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Ο 30χρονος μέσος δεν είχε πάει με τους Dons στην Κεντρική Ασία, στο ταξίδι που κράτησε πάνω από 10 ώρες για την αναμέτρηση με την Kairat, έμεινε πάντως εντυπωσιασμένος από τη φυσική κατάσταση των συμπαικτών του.
“Ολα τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιο επιστημονικό επιτελείο στην ομάδα και παίκτες όπως ο Jonny Hayes, μια μηχανή που μπορεί να τρέχει όλη μέρα” δήλωσε ο Flood που αναφέρθηκε και στη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Dundee Utd.
“Σίγουρα άλλες ομάδες στο Tannadice θα το έχαναν αυτό το ματς. Ο goalkeeper μας έκανε μια απόκρουση παγκόσμιας κλάσης στο πρώτο μέρος, είναι παίκτης που μας δίνει βαθμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.”  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.