Oι Rangers 3-0, γονάτισαν στο τέλος την Peterhead



Όπως περίμενε ο Mark Warburton, η Peterhead πάλεψε όσο μπορούσε, λύγισε όμως στο τέλος κι οι Rangers επικράτησαν με 3-0.

Η ομάδα από τη League One αντιστάθηκε όσο μπορούσε, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν όμως εμφανής. 25.608 θεατές στο Ibrox είδαν τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 41’ με το David Templeton να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα τελειώνοντας ιδανικά τη συρτή σέντρα του Barrie McKay.

Οι Gers συνέχιζαν να πιέζουν όμως ο Graeme Smith ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Δεν τα κατάφερε όμως και στο 76’ όταν ο Kenny Miller έκανε 2-0 με δυνατό σουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο James Tavernier έκανε το 3-0 κάνοντας το τελικό σκορ βαρύ για την Peterhead που αν δεν είχε σε φοβερή μέρα το Smith θα έφευγε με περισσότερα γκολ από το Ibrox.
H εποχή Warburton συνεχίζεται όπως ξεκίνησε, με νίκες κι οι Gers βρίσκονται με άνεση στον επόμενο γύρο του League Cup.

RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Danny Wilson, Wallace, Shiels, Halliday, Law (Holt 58), McKay (Clark 71), Waghorn, Templeton (Miller 58). 

PETERHEAD: Smith, Blockley, Ross, Strachan, Noble, Stevenson (McIntosh 54), Brown (Ferries 67), Redman (Rodgers 76), Sutherland, Dzierzawski, McAllister.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.