Oι Rangers έκαναν τρίτη προσφορά για Allan



H υπόθεση Scott Allan δεν έχει ακόμα τελειώσει μιας κι οι Rangers δε φαίνονται διατεθειμένοι να τα παρατήσουν.
Η Hibernian -παρότι τον περασμένο μηνα απέρριψε δύο προτάσεις των Gers για τον 23χρονο άσσο- δέχθηκε και νέα προσφορά από το Ibrox. Ο Allan στο μεταξύ μετά την απόρριψη των δύο προσφορών κατέθεσε αίτημα μεταγραφής μιας και θέλει να πάει στην ομάδα που υσποστήριζε από μικρός.
Οι Hibs έχουν τονίσει ότι νεαρός μέσος “δεν πωλείται στους Rangers” με τις δύο ομάδες να είναι οι άμεσες διεκδικήτριες του τίτλου -που ισοδυναμεί με άνοδο- της Championship, το πρωτάθλημα της οποίας ξεκινά αυτή την Παρασκευή.
Ήδη συναντήθηκαν στο Challeng Cup (Petrofac Training Cup σύμφωνα με τον σπόνσορα), με τους Rangers να διασύρουν με 6-2 τη Hibernian μέσα στο Easter Road. Ο τεχνικός των Hibs, Alan Stubbs, έχει τονίσει ότι ο επιτελικός μέσος της ομάδας του δεν πωλείται στους Rangers και το γεγονός ότι ο Stubbs ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του αποδεικνύει και τη σύμφωνη στάση της διοίκησης.
Στο μεταξύ το συμβόλαιο του Scot Allan λήγει το επόμενο καλοκαίρι κι αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Hibernian στη νέα προσφορά των Rangers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.