Qarabag – Celtic (preview)



Στο Tofiq Bahramov Stadium του Μπακού η Celtic θα αντιμετωπίσει την Qarabag για μια θέση στα play-off του Champions League. 

Παρά τις ανησυχίες για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου τελικά δόθηκε το ΟΚ για να διεξαχθεί η ρεβάνς στο γήπεδο που είχε ορισθεί από την αρχή. Η Celtic καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 της Γλασκώβης, χωρίς να έχει στη διάθεση της τον Charlie Mulgrew, που ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Rennes

Ο τεχνικός των Bhoys, Ronny Deila, ευελπιστεί ότι ο μέσος Nir Bitton κι ο επιθετικός, Leigh Griffiths, θα ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και θα είναι στη διάθεση του πριν τη σέντρα, ενώ τόνισε ότι δεν έγινε καμία προσφορά από τη Southampton για το Virgil van Dijk

“Είμαστε μεγάλος σύλλογος κι οφείλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα αν πάρουμε αυτό το ματς” δήλωσε ο αρχηγός των Bhoys, Scott Brown.

O τεχνικός των γηπεδούχων, Gurban Gurbanov, στον αντίποδα τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσει η ομάδα τη Celtic να σκοράρει, αλλά αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

“Δε μπορούμε να αλλάξουμε τον αγωνιστικό χώρο αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παίξουμε στο ψηλότερο επίπεδο” ήταν τα λόγια του Gurbanov που συμπλήρωσε:
"Θα είναι σκληρό παιχνίδι, η Celtic έχει το αβαντάζ, αλλά έχουμε ένα 90λεπτο για να το αλλάξουμε αυτό.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.