Ασταμάτητοι Rangers, 5-1 εκτός την Alloa



Ο περίπατος των Rangers στη φετινή Championship συνεχίστηκε και στο γήπεδο της Alloa που μάταια προσπάθησε να αντισταθεί στην ορμή της ομάδας του Mark Warburton.

Οι Rangers προηγήθηκαν μόλις στο 4΄με σουτ του James Tavernier, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 στο 7’ με το Michael Chopra να βάζει ένα πολύ δύσκολο γκολ.
Όσοι από τους 3.047 θεατές που ήταν στο Indodrill Stadium πίστεψαν ότι θα έβλεπαν αφίρροπη αναμέτρηση κατάλαβαν το λάθος τους στο επόμενo δίλεπτο.
Ο Graeme Holmes έκανε πέναλτι στον Jason Holt κι ο Martyn Waghorn που ανέλαβε να το εκτελέσεις έστειλε στην άλλη γωνία το goalkeeper της Alloa δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους Rangers. H αντισταση των γηπεδούχων έλαβε τέλος 6 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.
Ο Jason Holt έκανε το 1-3 στο 39’ και στο 43’ ο Kenny Miller ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4 στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς καμία αμφιβολία για την έκβαση της αναμέτρησης.
Οι Gers έχασαν ευκαιρίες για ένα ευρύτερο σκορ, μέχρι να σημειώσει στο 85’ ο Kenny Miller το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.
Το ματς δεν αντέχει σε κριτική με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι χαώδης και τους Rangers να δείχνουν από τη 2η αγωνιστική ότι δύσκολα θα συναντήσουν αντίπαλο στα μέτρα τους.


ALLOA ATHLETIC : McNeil, McAusland, Marr, Hill, Hamilton, Duffy (Hetherington 45), McManus, O'Brien, Holmes (Lynas 68), Chopra, Mitchell (Layne 57).

RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Wilson, Wallace,  McKay (Oduwa 61), Holt, Halliday, Law (Shiels 62), Miller, Waghorn (Clark 61).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.