Rangers-Hibernian (preview)

Στο Ibrox το μεγάλο ματς της αγωνιστικής κι ουσιαστικά το μεγαλύτερο στη φετινή Championship, αφού οι δύο ομάδες είναι αυτές που θα παλέψουν για τον τίτλο.
Οι κόντρες των δύο τεχνικών στη διάρκεια της βδομάδας, ξεπεράστηκαν αφού Warburton και Stubbs έδειξαν με δηλώσεις τους ότι δε θέλουν να δώσουν συνέχεια και φαίνεται να έχουν πια καλή σχέση.
Οι Rangers είναι το απόλυτο φαβορί, μετρούν μόνο νίκες σε όλα τα επίσημα παιχνίδια τους, με μεγαλύτερη αυτή με την οποία άνοιξαν τη σεζόν, το εντυπωσιακό 6-2 επί της Hibernian μέσα στο Easter Road, στον α’ γύρο του Challenge Cup.
Ενδεχόμενη νίκη των Gers απόψε θα δώσει στους γηπεδούχους αέρα 6 βαθμών από τους Hibs, μόλις στην 3η αγωνιστική.
Κανένα πρόβλημα για τον τεχνικό των γηπεδούχων, Mark Warburton, αφού θα έχει και το Dean Shiels στη διάθεση του. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός είχε χτυπήσει στο ματς με την Ayr United την Τετάρτη, στο Challenge Cup, αλλά έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. but has recovered.

O Alan Stubbs Hibs δεν αναμένεται να αλλάξει την ομάδα του, αφού παραμένουν εκτός μάχης οι James Keatings, Farid El Alagui και Jordon Forster. Οι Hibs με νίκη θα ξεπεράσουν τη γκέλα της 1ης αγωνιστικής, όταν γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Dumbarton.
Μοιρασμένη η παράδοση την τελευταία πενταετία στις συναντήσεις των δύο ομάδων στο Ibrox, με την καθεμία να έχει από 3 νίκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.