Rangers – Peterhead (Preview)



Δεύτερο επίσημο ματς των Rangers, πρώτο στο Ibrox όμως, με την ομάδα του Mark Warburton να προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-2 επί της Hibernian μέσα στο Easter Road για το Challenge Cup.
Mε εξαίρεση το goalkeeper, Cammy Bell, που είναι αμφίβολος λόγω ενός μικροτραυματισμού στο γόνατο όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Warburton. Ο τεχνικός των Gers κάθε άλλο παρά υποτιμά την Peterhead γνωρίζοντας ότι το Ibrox αποτελεί από μόνο του κίνητρο για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα.
Η Peterhead όμως δε θα έχει στη διάθεση της το Nicky Riley, που ήταν εξαιρετικός στο ματς με τη Brechin για το Challenge Cup την περασμένη εβδομάδα, κάτι που επισήμανε κι ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Jim McInally. Μεγάλη απώλεια κι η απουσία του αμυντικού Ally Gilchrist, που είναι δανεικός από τη St Johnstone, κι οι Saints δεν επέτρεψαν τη συμμετοχή του, γιατί δε θα μπορούσαν αν το χρησιμοποιούσαν μετά αν το χρειάζονταν στην ίδια διοργάνωση.
Η επιστροφή του Andy Rodgers που εξέτισε την ποινή του είναι το μόνο καλό νέο για την ομάδα της League One, με το Jamie Redman να έχει πιθανότητες να αγωνισθεί. Ο McInally τόνισε ότι η ομάδα του, μπορεί να είναι μια κατηγορία πιο κάτω, αλλά θα παλέψει με ότι διαθέτει για να κάνει την έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.