Rangers-St Mirren (Preview)



Στο Ibrox ανοίγει η αυλαία της φετινής Championship, με τους Rangers να υποδέχονται απόψε τη St Mirren, την ομάδα που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Premiership.

Oι Gers είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο, με τη St Mirren να έρχεται τρίτη στις εκτιμήσεις των bookmakers πίσω από τη Hibernian.
H εποχή Warburton έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για τους Gers που διέλυσαν με 6-2 τη Hibernian μέσα στο Easter Road για το Challenge Cup και προχώρησαν και στο League Cup κερδίζοντας 3-0 την Peterhead.  
O τεχνικός των Gers παραδέχεται πάντως ότι δε ξέρει πολλά για τη St Mirren μιας κι ακόμα βρίσκει τα πατήματα του στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. O Cammy Bell είναι αμφίβολος για τους γηπεδούχους μιας κι αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο.


Η St Mirren υποβιβάστηκε πέρυσι κι η άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία είναι ο στόχος της. Με καινούργιο προπονητή κι αυτή στον πάγκο, τον Ian Murray που πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει στο Ibrox
Ο 20χρονος επιθετικός, Calum Gallagher, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τους Rangers έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.