Πιστεύει στο Rogic o Deila



Ο Τοm Rogic πήρε θέση βασικού μετά από δύο χρόνια κι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στη χθεσινή νίκη της Celtic επί της Patrick Thistle με 2-0.
Ο Αυστραλός μέσος εντυπωσίασε στην επιστροφή του κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τεχνικό της ομάδας, Ronny Deila.
Eκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία του και σημείωσε ένα ωραίο γκολ που ήρθε από καλό συνδυασμό. Θα έπρεπε να παίζει συχνότερα γιατί είναι πολύ καλός στην προπόνηση και ξέρω ότι θα αποδειχθεί σημαντικός παίκτης για μας” δήλωσε ο Deila για τον 22χρονο Αυστραλό.
Ο Rogic είχε έρθει στη Celtic τον Ιανουάριο του 2013 από τους Central Coast Mariners, αλλά είχε πολλούς τραυματισμούς κι ο Neil Lennon τον έδωσε δανεικό στη Melbourne Victory. Τελευταία φορά που ήταν στη βασική ενδεκάδα της Celtic ο Rogic ήταν το Σεπτέμβριο του 2013, σε μια ήττα σκο στο κύπελλο από το Morton
Eντυπωσίασε όμως στη φετινή προετοιμασία και στις προπονήσεις και δικαίωσε χθες το Ronny Deila για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Κι όλα δείχνουν ότι τα χειρότερα έχουν περάσει για τον Tom Rogic που μπορεί πια να ατενήσει το μέλλον του στους πρωταθλητές Σκωτίας με αισιοδοξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.