Παρουσιάζει Scott Allan σήμερα η Celtic



Πριν τη σέντρα του σημερινού αγώνα με την Inverness στο Celtic Park, οι πρωταθλητές Σκωτίας θα παρουσιάσουν κι επίσημα το Scott Allan.
O 23χρονος μέσος που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Bhoys, δδεν έκρυψε την ικανοποίηση του.

Eίμαι κατενθουσιασμένος που υπέγραψα στη Celtic, ένα τόσο φανταστικό σύλλογο. Είναι μεγάλη τιμή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία κι αναυπομονώ να ξεκινήσω και να παίξω το ρόλο μου φερνοντας επιτυχίες στη Celtic και τους οπαδούς μας” δήλωσε ο νεαρός playmaker στο επίσημο site των Bhoys, τονίζοντας:

“Μας περιμένουν συναρπαστικές προκλήσεις σε Σκωτία κι Ευρώπη κι ανυπομονώ να πάρω μέρος. Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες στην ομάδα και θα είναι υπέροχο να παίξω μαζί τους και μαζί με τους νέους συμπαίκτες μου. Ξέρω την ποιότητα των παικτών στο σύλλογο, θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα την οποία έχω συνειδητοποιήσει. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με έχουν ήδη καλωσορίσει στην ομάδα, εκτιμώ πολύ τη στήριξη τους.”

Η Hibernian είχε απορρίψει 3 προτάσεις των Rangers, της ομάδας που υποστήριζε από μικρός ο Scott Allan κι όλοι περίμεναν ότι θα κατέληγε στο Ibrox, μιας και μπορούσε να κλείσει όπου ήθελε από 1η Ιανουαρίου με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι. 

Η ξαφνική του μεταγραφή στο Parkhead έχει δημιουργήσει μεγάλο χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Γλασκώβη από οπαδούς των Gers και των Bhoys, ο τεχνικός πάντως της Celtic ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.

"Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε το Scott στη Celtic. Είναι παίκτης με τεράστια προοπτική και πεινασμένος για διάκριση, ένας νεαρός παίκτης που μπορεί να έχει μεγάλο μέλλον στην ομάδα μας" δήλωσε ο Ronny Deiila.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.