Scottish Premiership (Preview)



H Hamilton υποδέχεται την Patrick Thistle, η κυπελλούχος Inverness φιλοξενεί τη Motherwell κι η Kilmarnock αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη φέτος Dundee, στις απογευματινές αναμετρήσεις της μεγάλης κατηγορίας της Σκωτίας.


Hamilton – Patrick Thistle
Ο παίκτης-προπονητής των γηπεδούχων, Martin Canning, είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνισθεί ενώ εκτός μάχης είναι κι οι Danny Redmond, Eamonn Brophy, Darren Lyon και Michael Devlin.Ο νεοαποκτηθείς  Salva Chamorro δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ θα λείψει και ο μέσος Darian MacKinnon που είναι τιμωρημένος σε μια δύσκολη πρεμιέρα για τους Accies που θεωρούνται από τα φαβορί για υποβιβασμό.
Μόνο ο επιθετικός Steven Lawless θα λείψει από την Patrick Thistle, ολοκληρώνοντας την ποινή των δύο αγωνιστικών που κουβαλά από την περασμένη σεζόν για παραβίαση κανόνων στοιχηματισμού.
Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Alan Archibald, με τους Jags να έχουν αποφύγει την ήττα στις 3 τελευταίες επισκέψεις τους στο New Douglas Park.


Inverness CT – Motherwell
To ευρωπαϊκό όνειρο τελείωσε νωρίς για την Inverness CT που αποκλείσθηκε από την Astra στην πρώτη της συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης. Ο μέσος Jordan είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τους κυπελλούχους Σκωτίας, όπως και οι  Carl Tremarco και James Vincent, όμως ο νεοπακτηθείς επιθετικός, Andrea Mbuyi-Mutombo, είναι στην αποστολή.
Η Motherwell έχει στη διάθεση της το goalkeeper, Connor Ripley, που είναι δανεικός από τη Middlesbrough, θα λείψει όμως ο Lionel Ainsworth, μιας και ξεκινά η ποινή του των δύο αγωνιστικών. Ο Craig Reid δεν έχει ακόμα ανακάμψει μετά την εγχείρηση του στο γόνατο.

Kilmarnock – Dundee
Η Killie ξεκινά μια δύσκολη σεζόν, χωρίς το μέσο Craig Slater που θα μείνει για βδομάδες εκτός αγώνων αφού υποβλήθηκε σε εγχείρηση κήλης. Οι άλλοι μικροτραυματισμοί δεν ανησυχούν το Gary Locke που διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.
Φιλόδοξη φέτος η Dundee, πηγαίνει στο Rugby Park, χωρίς τους τραυματίες Kostadin Gadzhalov και Nicky Low, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος James McPake. Επτά από τους νεοαποκτηθέντες είναι όμως στη διάθεση του Paul Hartley, μεταξύ των οποίων και οι επιθετικοί Rory Loy και Kane Hemmings.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.