Πρώτη νίκη για St Johnstone, 2-1 τη Motherwell




Η St Johnstone είχε “άγιο”, το Steven MacLean, που γύρισε το ματς με δύο γκολ δίνοντας τη νίκη με 2-1 στους γηπεδούχους κόντρα στη Motherwell.
Οι 3.361 θεατές που βρέθηκαν στο McDiarmid Park είδαν τη Motherwell να ανοίγει το σκορ στο 11’ με το Louis Moult. Οι Steelmen κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 62’ όταν ανέλαβε δράση ο Steven MacLean. Ο επιθετικός των γηπεδούχων σημείωσε δύο γκολ μέσα σε 17 λεπτά (στο 62’ και το 79’) δίνοντας στη Dt Johnstone την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Η κακή μέρα της Motherwell ολοκληρώθηκε στο 86’ όταν ο -δανεικός από τη Reading- μέσος, Jake Taylor, αντίκρυσε για “θεατρο” δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ήταν η 5η σερί ήττα των Steelmen στο McDiarmid Park, για μια Motherwell που μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα έφτασε τις 4 σερί ήττες.
ST JOHNSTONE: Mannus, MacKay, Scobbie, Lappin (Wotherspoon 58), Millar, Davidson, MacLean, Shaughnessy, Cummins (Kane 73), Easton, O'Halloran (Craig 87). 
MOTHERWELL: Ripley, Hammell (Chalmers 45), Laing, McManus, Ainsworth (Leitch 68), Johnson, Lasley, Law, Moult, Taylor, McDonald (Thomas 78).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.