Tα εύκολα δύσκολα έκαναν οι Rangers, 3-1 τη St Mirren



Δυσκολότερη απ ότι περίμεναν -κι από ότι έδειχνε η μορφή του αγώνα- αποδείχθηκε η πρεμιέρα της Championship για τους Rangers

Μπροστά σε ένα κατάμεστο Ibrox προηγήθηκαν 2-0 στο 26’  κι έδειχναν ότι θα πήγαιναν σε μια άνετη νίκη, όμως η St Mirren μείωσε σε 2-1 στο 28’ κι έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 57’ όταν ο Steven Thompson έχασε πέναλτι. Ο Dean Shiels λύτρωσε στο 89’ τους γηπεδούχους κάνοντας το 3-1.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θρύλου των Gers, Sammy Cox.
Oι Gers μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με το Lee Wallace. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κάνουν τη μία επίθεση μετά την άλλη και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 26’ πάλι από το Lee Wallace. Δύο λεπτά αργότερα όμως η St Mirren μείωσε με τον Cameron Howieson στην πρώτη της ουσιαστική επίθεση στο ματς. Οι Rangers συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις χωρίς να τις αξιοποιούν και το ημίχρονο τους βρήκε μόλις 2-1 μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη η St Mirren μπήκε αποφασισμένη και κέρδισε πέναλτι στο 56’ όταν ο Paul McMullan ανατράπηκε στην περιοχή από τον James Tavernier. Ανέλαβε να το εκτελέσει ένα λεπτό αργότερα ο Steven Thompson όμως ο πρώην επιθετικός των Gers έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.
Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε εκεί, και παρότι οι Buddies είχαν τις στιγμές τους, οι γηπεδούχοι άξιζαν ένα γκολ ακόμα και το πέτυχαν στο 89’ με το Dean Shiels, τελειώνοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση.

Tέλος καλό όλα καλά για τους γηπεδούχους, που έκαναν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους σε ισάριθμα ματς. Η St Mirren άξια της τύχης της, στη συνέχεια θα φανεί αν μπορεί να δικαιώσει τον τίτλο του τρίτου φαβορί στη φετινή Championship.  


RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Danny Wilson, Wallace, Holt (Shiels 61), Halliday, Law, McKay (Templeton 84), Waghorn, Walsh (Clark 61)

ST MIRREN: Ridgers, Naismith, Conlan, Baird, Kelly, McMullan, Howieson (Morgan 67), Carswell, Agnew, Mallan (Gow 82), Thompson (Gallagher 73).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.