Ματσάρα στο Tynecastle, 4-3 η Hearts τη St Johnstone



Η επιστροφή της Hearts στη μεγάλη κατηγορία έγινε με ένα ματς-θρίλλερ, με ανατροπές, 7 διαφορετικούς σκόρερς και τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-3.

16.334 θεατές βρέθηκαν στο Tynecastle, όπυ η Hearts ξετύλιξε και τη σημαία του πρωταθλήματος της Championship που κατέκτησε πέρυσι.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’, όταν ο πρώην παίκτης της Hearts, Brad McKay, γλύστρισε χάνοντας τη μπάλα κι ο Juanma Delgado, στο ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους, πετάχθηκε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Allan Mannus.
Ο goalkeeper της St Johnstone ανέτρεψε το Sam Nicholson στην περιοχή στο 51’, όμως διόρθωσε το λάθος του αποκρούωντας ένα λεπτό αργότερα το πέναλτι απου εκτέλεσε ο Osman Sow. Ο Jamie Walker όμως αντέδρασε γρήγορα κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους και το ματς φάνηκε ότι είχε κριθεί.
Στο 55’ όμως ο goalkeeper της Hearts, Neil Alexander, έχασε τη μπάλα σε μια σέντρα -διαμαρτυρόμενος άδικα για φάουλ- κι ο Simon Lappin έκανε το 2-1.
Στο 61’ ο Callum Paterson έκανε το 3-1, όμως οι Saints κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα σε 3 λεπτά, με μια κεφαλιά του Chris Sutton στο 74’ κι ένα σουτ του Graham Cummins στο 77’.
Τρία λεπτά αργότερα ο Sam Nicholson διαμόρφωσε το 4-3, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ μιας συναρπαστικής αναμέτρησης.
HEARTS: Alexander, Paterson, Ozturk, Augustyn, Rossi, Nicholson, Buaben, Gomis, Walker (McGhee 87), Sow (Reilly 91), Delgado Lloria ((McHattie 77' )
ST JOHNSTONE: Mannus, Scobbie, McKay, Shaughnessy, Easton, Lappin (Cummins 69), Millar (Brown 20), Craig, Wotherspoon (Κane 85), O'Halloran, Sutton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.