Warburton: δε με νοιάζουν οι αντίπαλοι, εγώ επικεντρώνομαι στoυς Rangers



O Mark Warburton μπορεί να βρίσκει να κάνει ακόμα τα πρώτα του βήματα στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, όμως η δουλειά κι η νοοτροπία του δεν κρύβονται.

Ο πρώην τεχνικός της Brentford, στους δύο μήνες που βρίσκεται στο Ibrox, έχει φέρει εκτός από αρκετούς νέους παίκτες μια αύρα αισιοδοξίας που τη δυναμώνουν και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.
Οι Gers, στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι, διέλυσαν με 6-2 τη Hibernian μέσα στο Easter Road σε αγώνα για το Challenge Cup και την περασμένη Κυριακή νίκησαν 3-0 την Peterhead στο League Cup

Aύριο όμως ξεκινά η Championship κι αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος των Gers, να κατακτήσουν τον τίτλο και να ανέβουν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας, κάτι που δεν ακατάφεραν πέρυσι.
Πρώτος αντίπαλος η St Mirren που υποβιβάστηκε πέρυσι και σίγουρα θέλει να επιστρέψει με την πρώτη στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Warburton παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει πολλά πράγματα για τους Buddies.
“Δε γνωρίζω πολλά για τη St Mirren, έχω δει παιχνίδια κι έχω διαβάσει αναφορές, όμως δεν ξέρω πολλά για συκγκεριμένους παίκτες κι αυτό είναι φυσικόα, μιας και προέρχομαι από άλλο πρωτάθλημα την αγγλική Championship, όπου ήξερα τα πάντα για τους αντιπάλους μαυ” παραδέχθηκε ο τεχνικός των Gers, τονίζοντας πάντως ότι αν πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό του και φτιάξει την ομάδα του όπως θέλει, οι εκάστοτε αντίπαλοι δε θα έχουν σημασία.

Δεν είναι αγενής ούτε υπεροπτική προσέγγιση κι ούτε πρόθεση απαξίωσης των άλλων ομάδων που συμμετέχουν φέτος στη σκωτσέζικη Championship.
O προπoνητής των Rangers δεν αγνοεί ούτε υποτιμά τους αντιπάλους του κι ήδη γυρίζει τη Σκωτία βλέποντας αγώνες. Το περασμένο Σάββατο είχε πάει στο Greenock, για να δει τη Morton να κερδίζει 5-0 την Elgin στο League Cup. Την Τετάρτη ήταν στο Dumbarton όπου συνάντησε και το παλιό τεχνικό των Gers, Walter Smith που είχε πάει εκεί με τα εγγόνια του για να δει έναν αγώνα ομάδων κάτω των 20.

Απλά, ο Warburton πιστεύει ότι αν βγούν στους αγώνες αυτά που έχει στο μυαλό του κι εφαρμόζει στο Murray Park, η ομάδα του θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.