Τα βρήκαν Warburton και Stubbs



 Η κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες μεταξύ του προπονητή των Rangers και της Hibernian φαίνεται να έλαβε τέλος πριν την Κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο IIbrox.  

O τεχνικός των Gers, Mark Warburton, δε θέλησε να δώσει συνέχεια όταν ρωτήθηκε σχετικά στην προπόνηση της ομάδας στο Murray Park.
 "Η δουλειά μου είναι να υπερασπίζομαι τους Rangers κι αν κάτι απρεπές ειπωθεί για το σύλλογο οφείλω να απαντήσω. Περασμένα ξεχασμένα όμως, κοιτάμε μπροστά. Ξέρω τον Alan και με ξέρει κι αυτός, αν συμπεριφερθούμε παιδιάστικα τότε θα έχουμε πρόβλημα κι οι δύο. Εχουμε ξαναμιλήσει δεν υπάρχει πρόβλημα."
 
To όλο θέμα είχε προκύψει από μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Stubbs, στην οποία φέρεται να είπε ότι η δουλειά του Warbhrton στο Ibrox είναι εύκολη, γιατί υπάρχουν λεφτά να ξοδευθούν για να έρθουν καλοί παίκτες, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Warburton.

O ίδιος ο Stubbs όμως είχε διαφορετική άποψη τονίζοντας ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν: H σχέση μου με το Mark είναι πολύ καλή. Εκανα μια συνέντευξη κι όλοι βιάστηκαν να την παρερμηνευσουν για να δημιουργήσουν ένταση," απολογήθηκε ο τεχνικός της Hibernian τονίζοντας:
“Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις στην προπονητική, είναι δυνατόν να είπα ότι είναι εύκολη δουλειά; Διαβάστε τη συνέντευξη, είπα ότι όταν έχεις μεγαλύτερο μπάτζετ από τους άλλους φέρνεις πιο εύκολα καλύτερους παίκτες. Ετσι δεν είναι; Καμία σχέση με πόλεμο λέξεων.”

Kι ο προπονητής της Hibernian κατέληξε:
“Θα δώσουμε τα χέρια με το Mark και θα πιούμε κι ένα ποτό μετά το ματς.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.