Κλασική Σκωτία, έχασε 1-0 στη Γεωργία

Η Σκωτία έχασε ξανά στην Τιφλίδα, αυτή τη φορά με 1-0, απογοητεύοντας και θέτοντας ακόμα και την 3η θέση σε σοβαρό κίνδυνο, μιας και σε μια ώρα περίπου η Ιρλανδία αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ.

Ο Valeri Kazaishvili σημείωσε στο 37’ το γκολ που έδωσε τη μεγάλη νίκη στους Γεωργιανούς, οι οποίοι είχαν κερδίζει και το 2007 τη Σκωτία στην Τιφλίδα με 2-0.
Oι Σκωτσέζοι φάνηκε να ξεκινούν καλά, δεν έκαναν όμως φάσεις κι οι Γεωργιανοί άρχισαν να ελέγχουν το ματς. Στο 37’ άνοιξαν και το σκορ. Σε μια βαθιά μπαλιά ο  Mchedlidze σηκώθηκε ψηλότερα από τους Martin και κι έστρωσε με κεφαλιά τη μπάλα, για να τη στείλει στα δίχτυα ο Valeri Kazaishvili.
Αυτοί που απείλησαν όμως πρώτοι στο β’ ημίχρονο ήταν οι γηπεδούχοι με το Levan Mchedlidze να πιάνει το σουτ και το Marshall να μαζεύει τη μπάλα. Η Σκωτία δεν είχε λύσεις, οι Γεωργιανοί ήταν αυτοί που απειλούσαν με το Marshall να αποκρούσει εντυπωσιακά βολίδα του Mchedlidze έξω από την περιοχή.
Χωρίς έμπνευση κι ιδέες οι Σκωτσέζοι φάνηκαν μόνο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Shaun Maloney και μια κεφαλιά του Grant Hanley που έφυγε άουτ. Οι Σκωτσέζοι δεν είχαν ούτε ένα σουτ εντός εστίας (!), ενώ δε βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 13 αγώνες.
Η δεδομένη νίκη των Ιρλανδών σε λίγο επί του Γιβραλτάρ θα ρίξει στην 4η θέση τη Σκωτία που θα θέλει πια μόνο νίκη τη Δευτέρα κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία για ελπίζει.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Revishvili, Lobjanidze, Kvirkvelia, Amisulashvili, Navalovski, Okriashvili (Merebashvilli 71), Ananidze (Daushvili 82), Kashia, Kankava, Kazaishvili, Mchedlidze (Vatsadze 90+3).


ΣΚΩΤΙΑ: Marshall, Hutton, Russell Martin, Mulgrew, Robertson (Hanley 59), Anya (Griffiths 75), Brown, Maloney, Morrison, Naismith (Forrest 59), Steven Fletcher. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.