Ο 3χρονος γιός του Lasley … σκόραρε στο testimonial του μπαμπά του

Ο αρχηγός της Motherwell, Keith Lasley, φόρεσε για 403η φορά τη φανέλα των Steelmen στο παιχνίδι που έγινε προς τιμήν του και παρότι η Bolton χάλασε λίγο το πάρτι κερδίζοντας 2-1, η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική στο Fir Park.
2.352 θεατές βρέθηκαν στην έδρα της Motherwell για να τιμήσουν τον άνθρωπο που υπηρετεί για 16 συναπτά έτη τους Steelmen κι υπήρχαν ακόμα και μάσκες του Keith Lasley στις κερκίδες.
Παρότι το ματς ήταν για να τιμηθεί ο 35χρονος αρχηγός της ομάδας, ο τεχνικός της Well, Ian Baraclough, βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις νέες προσθήκες της ομάδας, ξεκινώντας τον Theo Robinson και τον δανεικό από τη Man.Utd, Liam Grimshaw.
O τεχνικός της Bolton, Neil Lennon, έκανε 10 αλλαγές στην ομάδα που έφερε ισοπαλία με τη Blackburn πριν από 8 μέρες, με το Silva να είναι ο μόνος που διατήρησε τη θέση του στο βασικό σχήμα.
Το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα κι 6 λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους οι Wanderers άνοιξαν το σκορ με τον Emile Heskey που αξιοποίησε τη συρτή σέντρα του Wellington Silva.
Ο Stephen Dobbie έκανε το 0-2 στο τελευταίο λεπτό, με τη Motherwell να μειώνει στις καθυστερήσεις με το Lasley. Δεν ήταν όμως ο αρχηγός της ο Keith, αλλά ο γιος του, Alfie. Ο τρίχρονος Alfie μπήκε αλλαγή κι αφού οι παίκτες της Bolton τον άφησαν να πάει στο τέρμα τους κατάφερε να σκοράρει, με λίγη βοήθεια από το μπαμπά του.
“Ήταν η πρώτη μου φετινή ασίστ” δήλωσε χαριτολογώντας ο αρχηγός της Motherwell συμπληρώνοντας: “Ήταν καλό που ένας Lasley γράφθηκε στους σκόρερς, δε συμβαίνει συχνά.”

MOTHERWELL: Twardzik (Morrison 79), Reid (Thomas 46), Grimshaw (Leitch 61), Laing (A Lasley 90), McManus (Kirk 87), Johnson (McMillan 46), K Lasley, Chalmers (Hammell 61), Robinson (McDonald 46), Clarkson (McFadden 61), Taylor (Craigan 87).

BOLTON WANDERERS: Campbell (Rachubka 46), Pisano (Holding 46), Osede (Taylor 78), Finney, Casado (Twardzik 70), Vela, Spearing, Walker (Trotter 62), Silva (Woolery 73), Dobbie, Heskey (Newell 81).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.