Aberdeen-Celtic (Preview)



Στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής οι Dons υποδέχονται τη Celtic κι αν επικρατήσουν ρίχνουν τους πρωταθλητές από την κορυφή. Θα κάνουν επίσης το 6 στα 6 καταρρίπτοντας την επίδοση του Sir Alex Ferguson πριν από 30 χρόνια. Ο Derek McInnes αναδείχθηκε προπονητής του μήνα για τον Αύγουστο, με την Αberdeen να κάνει το 5 στα 5 έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ.
Ο -δανεικός από τη Liverpool- αμυντικός Ryan McLaughlin μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του για τους Dons, με το Mark Reynolds να είναι ακόμα εκτός μάχης.
Η Celtic είναι μαζί με την Aberdeen οι μόνες αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα, με τους Bhoys να έρχονται από 3 σερί νίκες, οι δύο τελευταίες με το ίδιο σκορ (3-1). Οι νεοαποκτηθέντες, Jozo Simunovic και Tyler Blackett είναι διαθέσιμοι όπως κι ο Nadir Ciftci που εξέτισε την ποινή των 6 αγωνιστικών. Οι Mikael Lustig, Scott Brown, Stefan Johansen και Stuart Armstrong είναι στην αποστολή της Celtic έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. H Αberdeen έχει κερδίσει μόλις μια φορά στα τελευταία 8 ματς πρωταθλήματος τη Celtic στο Pittodrie, o Ronny Deila πάντως δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ο τίτλος από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.