Η εθνική μπορεί να σώσει το γόητρο του σκωτσέζικο ποδοσφαίρου

Ο Scott Brown πιστεύει ότι η εθνική του Gordon Strachan μπορεί να σώσει το πληγωμένο γόητρο του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου.
Η ομάδα του Brown, η πρωταθλήτρια Celtic, έμεινε εκτός ομίλων του Champions League χάνοντας 2-0 από τη Malmo, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί των  Aberdeen, St Johnstone και Inverness στα προκριματικά του Europa League.
Πολλά ακούστηκαν για το επίπεδο του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, όμως ο αρχηγός της Σκωτίας πιστεύει ότι η εθνική ομάδα μπορεί να σώσει το γόητρο του ποδοσφαίρου της χώρας του.
Ειδικά αν καταφέρει να προκριθεί για πρώτη φορά μετά το 1998 (τότε ήταν το μουντιάλ στη Γαλλία) στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης.

 “Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, πολλά αρνητικά ακούγεται για το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο γενικότερα τις τελευταίες βδομάδες, οπότε χρειάζεται να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Αν καταφέρουμε να περάσουμε στα τελικά του Euro 2016 και δύο χρόνια μετά στοχεύσουμε στο μουντιάλ θα ναι υπέροχο. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ξανά στο ποδόσφαιρο της Σκωτίας” δήλωσε ο Brown που ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να οδηγήσει απόψε την εθνική στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη στον όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.