Στο +5 η Αberdeen, 1-0 τη Hamilton

H Αberdeen προελαύνει. Νίκησε 1-0 τη Hamilton, έκανε το 7 στα 7 κι αύξησε τη διαφορά της στους 5 βαθμούς από τη 2η Celtic δείχνοντας ότι διεκδικεί στα ίσα τον τίτλο από τη Celtic.
Ο Adam Rooney σημείωσε με πέναλτι στο 23’ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
H Αberdeen δε μπήκε δυνατά αλλά με το που ανέβασε ρυθμούς κέρδισε πέναλτι στο 21’, όταν ο Graeme Shinnie ανατράπηκε στην περιοχή από το Ziggy Gordon.
Ο Rooney εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κι έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ όμως ο κεφαλιά του εξουδετερώθηκε από το Michael McGovern.
Η Aberdeen είχε δοκάρι στη συνέχεια με το Niall McGinn κι έμεινε με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά, όταν ο Ash Taylor τραυματίσθηκε στο μάτι και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου ενώ είχαν γίνει κι οι 3 αλλαγές.
Η Hamilton απείλησε προς το τέλος χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση κι οι Dons πήραν μια νίκη που τους έφερε στο +5 από τη Celtic, με το 7 στα 7 να είναι το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου.

ABERDEEN: Ward, McLaughlin (Logan 73), Taylor, Considine, Shinnie,McGinn, Jack, Flood, Hayes (Parker 72), McLean (Pawlett 82), Rooney.
HAMILTON ACADEMICAL: McGovern, Gordon (90+1), Garcia Tena, Tagliapietra, Kurakins, Gillespie, MacKinnon (Docherty 34), Imrie, Crawford, Kurtaj, Nade (D'Acol 61). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.