H Durfermline 2-0 τη Celtic στο testimonial του Stein

Οι επίλεκτοι της Dunfermline επικράτησαν 2-0 των αντίστοιχων της Celtic, στα ματς θρύλων μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο του Jock Stein.
5.000 θεατές βρέθηκαν στο East End, κάτι εξαιρετικό μιας και τα έσοδα ήταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο David Moyes ήταν ο προπονητής της Dunfermline γι αυτό το ματς κι ο Murdo MacLeod ήταν στον πάγκο της Celtic, την οποία οδήγησε στο γήπεδο ο γνωστός πρεσβευτής της Celtic, Jay Beatty (γνωστός από τη φιλία του με το Γιώργο Σαμαρά). Aκολούθησε χειροκρότημα στη μνήμη του Jock Stein, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Ο πρώην παίκτης και τεχνικός της Celtic, Neil Lennon (προπονητής της Bolton Wwanderers τώρα) ήταν αρχηγός της Celtic, με την οποία ο βετεράνος Jan Vennegooor of Hesselink αλλά και ο Stiliyan Petrov που νίκησε πρόφατα τη μάχη με τη λευχαιμία, o Mark Burchill (τεχνικός της Livingston), o Αlan Stubbs (τεχνικός της Hibernian), αλλά και οι  JonathanGould, Rab Douglas, Martin Compston, Stilian Petrov, Simon Donnelly, και ο γνωστός ηθοποιός (από τις ταινίες Χ-ΜΕΝ), James McAvoy. Οι Stevie Crawford, Barry Nicholson, Scott Thomson και Istvan Kozma ήταν στους βετεράνους της Dunfermline κι ήταν αυτοί πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των John Watson και  στο Bingham στο 75’. Η Celtic είχε δοκάρι στην εκπνοή με τον Chris Sutton.

DUNFERMLINE: Ruitenbeek; Dair, Wilson (John 35), Tod, Skerla, Thomson (c)(Jack (Watson 55)), Nicholson (Hardie HT), Mason (Johnston 64), French (Bingham HT), Crawford (Petrie, HT (Jack 84)), Kozma (Fitzgerald 38).


CELTIC: Gould (Douglas HT); McNamara, Sutton, Boyd (Compston 32), McKinlay, Wilson, Lennon (Cardle 71), Petrov (McAvoy 55), Donnelly (Capaldi 55), Jan Vennegoor of Hesselink, Burchill.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.