Πρώτη νίκη για Inverness 2-0 τη Hearts



Tα γκολ των James Vincent στο 49’ και Miles Storey στο 89’ έδωσε στους κυπελλούχους Σκωτίας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Καλύτερη στο ξεκίνημα η Hearts ζήτησε πέναλτι όταν ο Juanma Delgado δέχτηκε το μαρκάρισμα του Ross Draper στην περιοχή, όμως ο επιθετικός των φιλοξενούμενων φάνηκε να πέφτει πολύ εύκολα. Οι Highlanders είχαν σε εξαιρετική μέρα το Ryan Christie που με εξαιρετική κίνηση μπήκε από τα αριστερά και γύρισε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα ο James Vincent 4 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν πια με αυτοπεποίθηση η Hearts ζήτησε πάλι πέναλτι όταν το σουτ του Sam Nicholson βρήκε σε χέρι αμυνομένου όμως ο διαιτητής, Steven McLean, δε διέκρυνε πρόθεση. Το απόγευμα έγινε χειρότερο για τους Jampos όταν αποβλήθηκε στο 87’ ο Juwon Oshaniwa για σκληρό φάουλ πάνω στον Tobi Sho-Silva. Δύο λεπτά αργότερα ο Miles Storey σκόραρε στο ντεμπούτο του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Πρώτη νίκη για την Caley Thistle, δεύτερη σερί ήττα για τη Hearts. 

INVERNESS CT: Fon Williams, Raven, Meekings, Devine, Tremarco, Draper, Tansey, Vincent (Vigurs 77), Christie (Sho-Silva 73), Williams, Storey. 
HEARTS: Alexander, Paterson, Ozturk, Igor Rossi, Oshaniwa, Buaben, McKirdy (Reilly 78), Nicholson, Sow (King 60), Swanson (Walker 67), Delgado.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.