Mε το διαιτητή τα έβαλε ο Griffiths



Η Celtic γνώρισε την πρώτη της ήττα χθες στο Pittodrie με 2-1 από την Aberdeen και βρέθηκε εκτός κορυφής, παρότι προηγήθηκε στο σκορ με το Leigh Griffiths.
Ο επιθετικός της Celtic άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, πιστεύει όμως ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης,  Craig Thomson, δεν έπρεπε απλά να καταλογίσει το πέναλτι αλλά και να αποβάλλει τον Andrew Considine της Aberdeen.
“Ήμουν σε προφανή θέση για γκολ, έτοιμος να σκοράρω δεν υπάρχει αμφιβολία” δήλωσε ο κυνηγός των Bhoys που έφτασε τα 9 γκολ φέτος.
“Αν η παράβαση γινόταν στην άλλη πλευρά -στοιχηματίζω το σπίτι μου- ότι ο διαιτητής θα απέβαλλε παίκτη μας. Στη δική μου φάση οι παίκτες της Αberdeen περικύκλωσαν το διαιτητή κι όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε αποβολή, όμως αυτός είπε ότι ήμουν μακριά από την εστία” κατέληξε ο Griffiths που είναι πιθανό να μπλέξει με την πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας εξαιτίας αυτών των δηλώσεων.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κι ο προπονητής της Aberdeen, Derek McInnes, δήλωσε ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή που δεν έμεινε με 10 παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.