Η Partick Thistle τα δοκάρια, η Dundee το γκολ



Ο Greg  Stewart στο 77’ έδωσε τη νίκη στη Dundee μέσα στο Firhill, όμως η Partick Thistle μπορεί να αισθάνεται άτυχη αφού 3 φορές είδε τη μπάλα να σταματά στα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα και θα μπορούσαν να προηγηθούν, όμως τόσο ο Kris Doolan όσο και ο Ryan Stevenson έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι. Τρίτο δοκάρι για την Partick Thistle σε κεφαλιά του Stevenson, με τον μεσοεπιθετικό των Jags να καταλαβαίνει, όπως και οι 2.946 θεατές που βρέθηκαν στο Firhill, ότι αυτή δεν ήταν η μέρα τους. Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν όταν ο Greg Stewart σημείωσε στο 77’ το τέταρτο φετινό του γκολ, που έμελλε να δώσει τη νίκη στη Dundee.
H Partick Thistle ήταν όντως άτυχη, είχε κι άλλες ευκαιρίες εκτός από τα δοκάρια και παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας. Η επιστροφή του Stevenson, που είχε και τα δύο από τα τρία δοκάρια των Jags, ήταν το μόνο θετικό για τους γηπεδούχους.
Η Dundee ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

PARTICK THISTLE: Cerny, Dumbuya, Frans, Lindsay, Booth, Osman, Bannigan, Lawless (Amoo 71), Stevenson (McDaid 78), Muirhead (Welsh 83), Doolan.
DUNDEE: Bain, McGinn, McPake (Etxabeguren 22), Konrad, Irvine, Low (Calder 63), Thomson, Harkins( Loy 69), Ross, Hemmings, Stewart. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.