Πιστεύει ακόμα στην πρόκριση ο Strachan

Ο Gordon Strachan πιστεύει πιστεύει ότι η εθνική Σκωτίας μπορεί να προκριθεί στα τελικά του Euro 2016 παρά τις ήττες από Γεωργία και Γερμανία.
"Να το ξεκαθαρίσουμε, είμαστε ακόμα μέσα στην υπόθεση –πρόκριση” είπε ο τεχνικός των Σκωτσέζων που είχε μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του.
"Είμαι περήφανος για τους παίκτες και πρέπει να είναι περήφανοι για τους εαυτούς τους, είναι όλοι απογοητευμένοι αλλά το πάλεψαν," τόνισε ο Strachan.

"Φτάσαμε κοντά στην τέλεια εμφάνιση στο ματς με τη Γερμανία, απέχουμε 2-3 πάσες από το να είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Ότι κι αν πιστεύετε για τα δύο παιχνίδια τα παιδιά πάλεψαν. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από το τι τρως τι πίνεις και πως προπονείσαι. Είναι μέσα σου και το καθένα από αυτά τα παιδιά το χει μέσα του. Όταν βρίσκεσαι 3 φορές πίσω στο σκορ από τους παγκόσμιους πρωταθλητές και συνεχίζεις να επιστρέφεις, να το παλεύεις μέχρι τέλους, πρέπει να σαι περήφανος" δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Σκωτσέζων, υπογραμμίζοντας:

"Aν συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και λίγη τύχη- όταν παίζεις με τους παγκόσμιους πρωταθλητές θα και λίγη τύχη, δε χρειάζεσαι να αλλάζει πορεία η μπάλα σε πόδι και να καταλήγει στα δίχτυα σου- μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στους Ιρλανδούς για τη νίκη τους, είχαμε δύο ματς να μαζέψουμε βαθμούς δεν τα καταφέραμε και δε μας φταίει κανείς άλλος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.