Τραγική αμυντικά η Celtic, έχασε 3-1 από τη Molde

H Celtic πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση στη Νορβηγία κι έχασε εύκολα με 3-1 για να βρεθεί στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου.
Οι Bhoys μπήκαν πολύ δυνατά κι έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 4’ με το Griffiths, για να χάσουν άλλη μια ευκαιρία στο 9’ με το Johansen να κάνει
λάθος πάσα, σπαταλώντας μια εξαιρετική αντεπίθεση.
Η Molde σκόραρε δύο λεπτά αργότερα στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Μια κακή πάσα του αμυντικού των Bhoys, Dedryck Boyata, έδωσε την ευκαιρία στον Ola Kamara να ανοίξει το σκορ με το Craig Gordon να φέρει σαφή ευθύνη. Σε αντίθεση με τη Celtic, η Molde αξιοποίησε και τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε κάνοντας το 2-0 στο 18’ με το Vegard Forren. Η άμυνα των Bhoys έδειχνε να παραπαίει και μόνο o δεξιός μπακ, Mikael Lustig πατούσε καλά στα πόδια του στο πρώτο μέρος, που βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με άνεση 2-0.
H Celtic κατάφερε να μειώσει στο 55’ με τον Kris Commons -που ήταν από τις λίγους διακριθέντες των φιλοξενούμενων- για να δεχτεί το τρίτο γκολ πριν περάσει ένα λεπτό. Ο Mohamed Elyounoussi ήταν αυτός που εξέθεσε αυτή τη φορά την τραγική αμυντική λειτουργία της Celtic που είχε πολλά προβλήματα και στα χαφ. Οι Izaguirre και Brown «πουλούσαν» εύκολα τη μπάλα, η Celtic έδειχνε χωρίς πλάνο στον αγωνιστικό χώρο. Οι Bhoys είχαν κι ένα δοκάρι με το Nir Bitton, θα μπορούσαν όμως να δεχτούν κι άλλα γκολ, με τον Kamara να χάνει δύο ευκαιρίες και το Craig Gordon να σταματά τον Etzaz Hussain.
Στο 75’ φάνηκε και το κακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα όταν ο Kris Commons έγινε αλλαγή και πήγε αγριεμένος στον πάγκο βάζοντας της φωνές. Οι οπαδοί της Celtic που είχαν βρεθεί στο γήπεδο φώναζαν το όνομα του κι διεθνής μέσος τους έδειξε στη συνέχεια βάζοντας πάλι τις φωνές στον πάγκο της ομάδας του! Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μόνο καλή δεν είναι, όχι όμως όσον αφορά το πρόσωπο του Commons.

MOLDE: Horvath; Linnes, Toivio, Forren, Rindaroy (Flo 52), Berg Hestad, Singh, Hussain; Mostrom, Kamara (Hestad 74), Elyounoussi (Bakenga 84).
CELTIC : Gordon, Lustig, Boyata, Ambrose, Izaguirre, Brown, Bitton, Commons (Ciftci 76), Johansen, Armstrong (Mackay-Steven 74), Griffiths.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.