Celtic-Fenerbahce (Preview)

H Celtic υποδέχεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδα από την Τουρκία, στη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Europa League. Οι Bhoys έφεραν 2-2 με τον Ajax στην πρεμιέρα του ομίλου, ενώ οι Τούρκοι είχαν υποστεί εντος έδρας ήττα-σοκ από τη Molde.
O Emilio Izaguirre είναι τιμωρημένος μιας κι είχε αποβληθεί στο ματς με τον Ajax, ενώ ο Charlie Mulgrew είναι ακόμα τραυματίας κι ο  Jozo Simunovic αμφίβολος.
Ο μέσος Stuart Armstrong είναι διαθέσιμος όπως και οι Tyler Blackett, Saidy Janko και Kieran Tierney που είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Efe Ambrose μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο.
Η Fenerbahce μετά την ήττα με 3-1 από τη Molde είναι στην τελευταία θέση  ενώ έχασε και το ντέρμπι με τη Besiktas στο πρωτάθλημα
Οι Τούρκοι δεν έχουν στη  διάθεση τους το Lazar Markovic, μιας κι ο δανεικός από τη Liverpool εξτρεμ είναι τραυματίας, ενώ ο star της ομάδας, Robin van Persie, είναι στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Fener έχει κερδίσει και τα 6 εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς που έδωσε, ενώ η Celtic κέρδισε και τα τρία εντός έδρας ματς που έχει δώσει φέτος στην Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.