Keane vs Keane σε απολαυστικό τρολάρισμα

H Ιρλανδία υποδέχεται την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία απόψε στο Δουβλίνο και ο Robbie Keane αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης των Ιρλανδών.
Ο αρχηγός της εθνικής έφτασε αργότερα απ ότι αναμενόταν στο στρατόπεδο των Ιρλανδών, αφού η γυναίκα του, Claudine, γέννησε το δεύτερο παιδί τους.
Όταν ο βοηθός προπονητή της Ιρλανδίας, Roy Keane, ρωτήθηκε αν ο Robbie Keane θα είναι διαθέσιμος εναντίον της Γερμανίας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Ναι γιατί να μην είναι; Δε γέννησε αυτός το παιδί. Αν δε ..θηλάζει τότε δε θα χει πρόβλημα.”
H απάντηση του Robbie ήρθε στη συνέντευξη Τύπου της Ιρλανδίας ενόψει της αναμέτρησης με τους Γερμανούς. Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει τη δήλωση του Roy απάντησε : Nαι τη γνωρίζω. Εντάξει ο Roy το χει συνηθίσει έχει μεγαλύτερο στήθος από μένα”.
Ούτε ο προπονητής των Iρλανδών, Martin ONeill μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του, η ουσία πάντως είναι ότι το κλίμα στην εθνική Ιρλανδίας είναι εξαιρετικό κι όποιος κερδίζει στα πειράγματα φαίνεται να επικρατεί με διαφορά …στήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.