Μοlde-Celtic (Preview)

H Celtic δίνει ένα κρίσιμο ματς στη Νορβηγία κόντρα στην πρωτοπόρο του 1ου ομίλου, Molde, με το Ronny Deila να βρίσκεται στην πατρίδα του και να έχει απέναντι του ένα παλιό γνώριμο, τον Ole Gunnar Solskjaer. Ο παλιός επιθετικός της Manchester Utd, επέστρεψε στη Molde με την οποία είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα 24ωρο πριν την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Deila είχε στερήσει ένα τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στη Molde του παίρνοντας τον τίτλο με τη Stromsgodset, πιστεύει πάντως ότι θα δώσει μεγάλη ώθηση στους συμπατριώτες του η επιστροφή του Solskjaer.

Ο ίδιος ο Solskjaer στο μεταξύ, σε δηλώσεις του απένεμε τα εύσημα στο Deila και στη δουλειά του, παραδέχθηκε πάντως ότι ο Erling Moe (που εκτελούσε μέχρι χθες χρέη υπηρεσιακού τεχνικού) θα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, για μια Molde που είναι αήττητη φέτος στην έδρα της και στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Η Celtic θα αγωνισθεί χωρίς τους James Forrest και Charlie Mulgrew όμως ο Stefan Johansen είναι εντάξει και βρίσκεται στην αποστολή. Στην αποστολή είναι και ο Κροάτης αμυντικόςJozo Simunovic αλλά φαντάζει απίθανο να ξεκινήσει μιας κι αναρρώνει από τραυματισμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.