Οι Staggies στα ημιτελικά, 2-1 την Inverness στο ντέρμπι

H Ross County πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των Highlands επικρατώντας 2-1 μέσα στο Caledonian, μπροστά σε 3.004 θεατές, της Inverness και προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup.
Οι Staggies έχασαν την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης καθώς είχαν δοκάρι στο 6’ από βολίδα του Martin Woods. Η Inverness έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί στο 22’ όταν ο Miles Storey νικήθηκε από το goalkeeper Gary Woods σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Οι γηπεδούχοι «τιμωρήθηκαν» γι αυτή τη χαμένη ευκαιρία στο 41’ όταν ο Jackson Irvine με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Michael Gardyne με σουτ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, δείχνοντας ότι αυτή είναι η βραδιά τους.
Ο Greg Tansey μείωσε στο 78’ δίνοντας ελπίδες στους γηπεδούχους κι ό ίδιος παίκτης έπιασε στο 89’ ένα σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο ο συμπαίκτης του Josh Meekings άγγιξε την ισοφάριση όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ.
Η Ross County ήταν η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης παίρνοντας μια μεγάλη ρεβάνς από την Inverness για τη φετινή της ήττα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

INVERNESS CT: Fon Williams, Raven (Sutherland 83), Devine, Meekings, Tremarco, Tansey, Polworth, Vincent, Christie, Vigurs (Williams 61), Storey. 
ROSS COUNTY: Woods, Fraser, Robertson, Davies, Reckord, Gardyne (Foster 86), Irvine, Woods, Dingwall (Murdoch 80), Curran (Schalk 87), Boyce. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.