Νέα καζούρα των Ιρλανδών στους Σκωτσέζους

Η Ιρλανδία προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2016 μετά την επικράτηση της επί της Βοσνίας στα play-off, κάτι που σημαίνει ότι από τις εθνικές ομάδες που αποτελούσαν το παλιό British Championship (πρωτάθλημα εθνών Βρετανίας) μόνο η Σκωτία δεν τα κατάφερε.
Η γνωστή ιρλανδική στοιχηματική εταιρία, Paddy Power, δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει ξανά τους Σκωτσέζους. Το είχε κάνει πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στα προκριματικά, στον 4ο όμιλο, όταν σε αφίσα έξω από το γήπεδο  είχε το Roy Keane ως άλλο …Braveheart, βαμμένο με τα χρώματα της Ιρλανδίας, με την επιγραφή να τονίζει “you may take our points but at least we have our freedom”, παραφράζοντας το μότο της γνωστής ταινίας του Mel, Gibson, “you may take our life but at least we have our freedom”.
Αυτή τη φορά υπήρξε tweet που έδειχνε τους οπαδούς της Ιρλανδίας, της Αγγλίας, της Βορείου Ιρλανδίας και της Ουαλίας να πανηγυρίζουν τη συμμετοχή στο Euro 2016 και από κάτω τους Σκωτσέζους να ασχολούνται με το …πέταγμα κορμού.
Πολλοί Σκωτσέζοι πάντως θίχτηκαν, θεώρησαν ότι ξεπερνά το απλό πείραγμα και απείλησαν ότι θα αποσύρουν το λογαριασμό τους από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.