Celtic-Molde (Preview)

H Celtic υποδέχεται τη Molde σε ένα κρίσιμο ματς στη Γλασκώβη, χωρίς τον αρχηγό της, Scott Brown, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο.
Σύμφωνα με τον προπονητή των Bhoys, Ronny Deila, o αρχηγός της ομάδας αναμένεται να επανέλθει στα μέσα Νοεμβρίου. Αμφίβολος ο Jozo Simunovicμε τη συμμετοχή του 21χρονου αμυντικού να παίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή.
«Eίναι ένας πολύτιμος παίκτης αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα, όπως τους (Johansen) και Nir (Bitton) κι είναι καλό για την ομάδα που δε στηριζόμαστε αποκλειστικά σε ένα παίκτη» δήλωσε ο Deila για την απώλεια του Brown από τα χαφ, για τη Celtic που είναι αήττητη φέτος στην έδρα της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έρχεται από το 3-1 επί της Aberdeen το Σάββατο κι έχει αφήσει 6 βαθμούς πίσω της στη βαθμολογία τη 2η Hearts.

Στην κορυφή του ομίλου η Molde νίκησε 3-1 πριν δύο εβδομάδες τη Celtic στη Νορβηγία στην επιστροφή του  Ole Gunnar Solskjær στον πάγκο της. Απόψε αναμένεται να έχει στο βασικό της σχήμα το 40χρονο Berg Hestad που έπαιξε ως αλλαγή στο 4-1 επί της Viking στο πρωτάθλημα. Οι Νορβηγοί είναι αήττητοι στα 6 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 5 νίκες και μια ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.