«High class» σύλλογος η Celtic

Σύλλογο «high class» χαρακτήρισε τη Celtic, η Royal Liege που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του Βελγίου. Κι αυτό γιατί η Celtic φρόντισε να καταβάλλει στους Βέλγους χρήματα χωρίς καν να της το έχουν ζητήσει.
Η επίσημη δήλωση του Βελγικού συλλόγου διευκρινίζει τι ακριβώς συνέβη:
«Σε μια εποχή που ο κόσμος του ποδοσφαίρου μοιάζει συχνά μια ζούγκλα, όπου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε την υποδειγματική συμπεριφορά αυτού του σεβαστού συλλόγου της Σκωτίας. Πιθανότατα μόνο οι οπαδούς μας γνωρίζουν ότι ο  Logan (σ.σ. Logan Bailly αναπληρωματικός goalkeeper της Celtic φέτος) ήταν για κάποιο διάστημα στα τμήματα υποδομής της Royal Liege. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA θα έπρεπε να εισπράξουμε κάποιο ποσό για το λόγο αυτό. Πριν καν σκεφτούμε να επικοινωνήσουμε με τη Celtic, ήρθαν αυτοί σε επαφή μαζί μας , μας ρώτησαν πως θέλαμε να πληρωθούμε κι εισπράξαμε τα χρήματα μέσα σε 72 ώρες. Η Celtic μας είπε ότι πολιτική της είναι να κάνει τις πληρωμές της εκ των προτέρων κι όχι να περιμένει τις ομάδες να επικοινωνήσουν μαζί της. Ένας σύλλογος high class.»
«High class» σύμφωνα με τους Βέλγους η Celtic. Η συμπεριφορά της σε όλα τα επίπεδα πάντως δείχνει ότι είναι άλλης κλάσης σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.