Ross County-Celtic (oι συνθέσεις)

Στο Dinwall η Celtic θα αντιμετωπίσει σε λίγο τη γηπεδούχο Ross County σε μια δύσκολη αποστολή στα Highlands.
O τεχνικός των γηπεδούχων, Ross County, Jim McIntyre, έχει κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές με το Scott Boyd να παίζει στην άμυνα στη θέση του αρχηγού της ομάδας, Andrew Davies, που τραυματίσθηκε την περασμένη εβδομάδα και τον Ian McShane στα χαφ με τον επιθετικό Tony Dingwall να κάθεται στον πάγκο.
Η Celtic είναι τελικά χωρίς τους Jozo Simunovic και Kris Commons following ενώ απουσιάζουν λόγω τραυματισμού και οι Scott Brown και Charlie Mulgrew.
Ξεκινά ο Efe Ambrose στο κέντρο της άμυνας, με το James Forrest στα χαφ και το νεαρό Kieran Tierney να δίνει τη θέση του στον Emilio Izaguirre στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ για πρώτη φορά στον πάγκο της Celtic είναι ο νεοαποκτηθείς Carlton Cole.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ROSS COUNTY: Gary Woods, Fraser, Robertson, Boyd, Foster, Martin Woods, Gardyne, Irvine, McShane, Dingwall, Boyce. Αναπληρωματικοί: Curran, Holden, Franks, Murdoch, Schalk, De Vita, Severn.
CELTIC: Gordon, Lustig, Boyata, Ambrose, Izaguirre, Johansen, Bitton, Forrest, Rogic, Armstrong, Griffiths. Αναπληρωματικοί: Ciftci, Mackay-Steven, Allan, Cole, Bailly, McGregor, Tierney.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Kevin Clancy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.