Ann Budge : «Οι ομάδες δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για τις αλλαγές στο League Cup»

Η ιδιοκτήτρια της Hearts, Ann Budge, άσκησε έντονη κριτική στη σκωτσέζικη λίγκα (SPFL) κατηγορώντας τη ότι δεν ενημέρωσαν εγκαίρως τους συλλόγους για τις αλλαγές στο League Cup.
Η ιδιοκτήτρια της Hearts αποκάλυψε ότι οι σύλλογοι ενημερώθηκαν μερικές ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της λίγκας στα ΜΜΕ και δεν είχαν περιθώρια να εξετάσουν τις αλλαγές.
«Είμαι ανοικτή σε αλλαγές όμως δε μας παρουσιάστηκαν εγκαίρως και δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο για να τις εξετάσουμε. Θα επηρεάσουν σίγουρα τους συλλόγους οικονομικά αλλά και τα τα συμβόλαια των παικτών και το γεγονός ότι δε μας δόθηκε αρκετός χρόνος είναι αρνητικό» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ann Budge.
Με την ιδιοκτήτρια της Hearts, συμφώνησε και ο Les Hutchison, ιδιοκτήτης της Motherwell o oποίος δήλωσε ότι έμαθε για τις αλλαγές στην ηλεκτρονική σελίδα του BBC τονίζοντας:
«Η πλειοψηφία των συλλόγων έχει πολύ σφιχτά μπάτζετ και χρειάζεται χρόνος για να εξεταστεί το οικονομικό αντίκτυπο που θα έχουν τόσο σημαντικές αλλαγές».
Η SPFL ενημέρωσε για τις αλλαγές και τα 42 μέλη της (επαγγελματικούς συλλόγους των 4 κατηγοριών), αλλά και τις ομάδες της Highland και της Lowland League ώρες πριν γίνει η επίσημη παρουσίαση στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.