Έ-χ-ασε την ευκαιρία η Αberdeen, 2-2 με Inverness

Η Aberdeen έχασε την ευκαιρία να βρεθεί -έστω και προσωρινά- μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το 2-2 με την Inverness. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο 47’.
Οι 15.142 θεατές που βρέθηκαν στο Pittodrie είδαν την Inverness να προηγείται στο 41’ με το Liam Polworth και να κερδίζει πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Paul Quinn ανέτρεψε το Ross Draper στην περιοχή. Ο Greg Tansey εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 0-2 στο 47’, όμως οι Dons κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Niall McGinn μείωσε στο 73’ καις το 90’ ο Ross Draper, που είχε κερδίσει το πέναλτι της Inverness, έκανε αυτός πέναλτι αφού βρήκε τη μπάλα με το χέρι στην περιοχή. Ο Adam Rooney το εκτέλεσε εύστοχα σημειώνοντας το 14ο φετινό του γκολ. Το τελικό 2-2 αφήνει την Aberdeen ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Celtic που έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων και δύο παιχνίδια στο χέρι.
ABERDEEN: Ward, Logan, Shinnie, Taylor, Considine, McLean, Rooney, McGinn, Hayes, Quinn (Goodwillie 49), Jack. 
INVERNESS CT: Fon Williams, Raven, Warren, Devine, Tremarco, Wedderburn, Tansey, Polworth (Mbuyi-Mutombo 78), Vincent, Draper, Storey (Williams 88).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.