Στα …πέναλτι η Falkirk, 2-1 τους Rangers

Η Falkirk υποχρέωσε τους Rangers στη δεύτερη φετινή τους ήττα, μπροστά σε 7.488 θεατές στο Falkirk Stadium, επικρατώντας 2-1 σε ένα ματς που κρίθηκε από δύο πέναλτι.
Το πρώτο δόθηκε λανθασμένα υπέρ των γηπεδούχων στο τρίτο μόλις λεπτό και με αυτό άνοιξαν το σκορ, ενώ το δεύτερο εκτελέσθηκε στις καθυστερήσεις από τους Rangers, όμως ο goalkeeper της Falkirk απέκρουσε κρατώντας τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Willie Collum, έκανε το λάθος που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, στο 3’. Ο Danny Wilson ανέτρεψε το Will Vaulks όμως η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή κι έπρεπε να δοθεί φάουλ κι όχι πέναλτι. Ο Collum έδειξε την άσπρη βούλα και παρότι ο goalkeeper των Rangers, Wes Foderingham, βρήκε τη μπάλα δεν μπόρεσε να σταματήσει το πέναλτι του John Baird που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Οι Rangers ισοφάρισαν στο 19’ με σουτ του Barrie McKay και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και πήραν το προβάδισμα ξανά, με γκολ του Will Vaulks στο 55’. Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης όταν κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Martyn Waghorn, όμως ο goalkeeper των γηπεδούχων, Danny Rogers, κατάφερε να αποκρούσει στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Μεγάλη νίκη για τη Falkirk που ανάβει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής, αφού αν κερδίσει η Hibernian θα πιάσει στη βαθμολογία τους Rangers.  
FALKIRK: Rogers, Leahy, Muirhead, McCracken, Vaulks, Alston, Baird (Shepherd 80), Sibbald, Kerr, Grant, O’Hara (Miller 75).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Wilson (Clark 80), Kiernan, Wallace, Halliday Holt, Shiels (Law 65), Oduwa (Miller 65), Waghorn, McKay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.