Fenerbahce-Celtic (Preview)

Το γόητρο έμεινε για τη Celtic που δίνει τον τελευταίο της ευρωπαϊκό αγώνα φέτος. Ότι κι αν γίνει θα τερματίσει στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου και πηγαίνει στην Τουρκία στοχεύοντας στην πρώτη της νίκη στους ομίλους του Europa League. Η γηπεδούχους Fenerbahce προκρίνεται και με ισοπαλία, ο Deila πάντως δήλωσε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να χαλάσει το πάρτι των Τούρκων. Η Celtic κατάφερε να προηγηθεί στα 3 από τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στον όμιλο χωρίς να μπορέσει να πάρει τη νίκη, ενώ έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ματς που έδωσε. Οι Kris Commons και James Forrest ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη με τον πρώτο να έχει χάσει τα 4 τελευταία παιχνίδια της ομάδας λόγω τραυματισμού.
Σημαντική απουσία ο αρχηγός της ομάδας Scott Brown, ενώ τραυματίες είναι και οι Charlie Mulgrew και Saidy Janko με το Ronny Deila να δηλώνει ότι θα παρατάξει μια νεανική ομάδα.
Οι Τούρκοι προκρίνονται και με ισοπαλία, αν χάσουν τους αρκεί να μην κερδίσει ο Ajax. To πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Γλασκώβη είχε λήξει 2-2 με τη Celtic να έχει προηγηθεί 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.