Oι Rangers το αφεντικό, 4-2 τη Hibernian

Oι Rangers επικράτησαν 4-2 της Hibernian κι απέκτησαν διαφορά 3 βαθμών από τους Hibs, στη μάχη των δύο ομάδων για τον τίτλο στην Championship που ισοδυναμεί με απευθείας άνοδο.
Δυνατό παιχνίδι, αναμενόμενα σκληρό, με αρκετές φάσεις και τους γηπεδούχους να επικρατούν δίκαια. Οι 49.995 θεατές (sold out καιρό τώρα) που βρέθηκαν στο Ibrox είδαν τη Hibernian να ανοίγει το σκορ στο 23’. Ο Liam Henderson έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και βρέθηκε στο …δρόμο του Jason Cummings που την έστειλε στα δίχτυα του Wes Foderingham. Οι Rangers γύρισαν το ματς πριν το ημίχρονο με δύο γκολ του Jason Holt σε 10 λεπτά. Στο 33’ ο πρώην παίκτης της Hearts έφερε το ματς στα ίσα και στο 43’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με τη μπάλα να αλλάζει πορεία στον Paul Hanlon στέλνοντας στην άλλη πλευρά το goalkeeper των φιλοξενούμενων, Mark Oxley.
Στο 65’ οι Rangers σφράγισαν την ανωτερότητα τους με γκολ του Nicky Clark, πέντε λεπτά αργότερα όμως έμειναν με 10 παίκτες. Ο Andy Halliday αντέδρασε άγρια στο φάουλ που δέχτηκε από πίσω από το Fraser Fyvie. Χύμηξε στον παίκτη των Hibs κι η «σύγκρουση» τους είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Η Hibernian κατάφερε να μειώσει στο 87’ μετά από λάθος του goalkeeper, Wes Foderingham, που δίστασε επιτρέποντας στον Paul Hanlon να σκοράρει με κεφαλιά. Ο Martyn Waghorn όμως τελείωσε το ματς στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 για τους γηπεδούχους.

RANGERS: Foderingham, Tavernier, Wilson, Kiernan, Wallace, Halliday, Law (Clark 62), Holt, McKay (Ball 74), Miller (Shiels 62), Waghorn. 
HIBERNIAN: Oxley, Gray (Fontaine 45), McGregor, Hanlon, Stevenson, Fyvie, McGeouch, Henderson, McGinn (Boyle 71), Keatings (Malonga 63), Cummings. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.