Mε ανατροπή η Dundee 2-1 στο ντέρμπι τη United

H Dundee επικράτησε 2-1 της United στο ντέρμπι βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τους Tangerines. Oι 11.025 θεατές που βρέθηκαν στο Dens Park είδαν τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 15’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Blair Spittal, για να έρθει η ισοφάριση στο 41’ γκολ του Kane Hemmings μετά από ολέθριο λάθος του Eiji Kawashima. Ο Ιάπωνας goalkeeper που έκανε το ντεμπούτο του με τη Dundee Utd ευθύνεται για το πρώτο γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι, έκανε όμως 3-4 πολύ καλές επεμβάσεις. Στο 62’ στο σουτ του Nick Ross η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Kawashima για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους. Η Dundee Utd τελείωσε με 10 παίκτες το ματς μετά την αποβολή του Guy Demel και παραμένει στο βυθό της βαθμολογίας με την κατάσταση να δείχνει μη αναστρέψιμη.

DUNDEE : Bain, Holt, Konrad, McPake (Gadzhalov 15), Low, Hemmings, Ross, McGowan, McGinn, Harkins (Thomson 71), Kerr (Irvine 77).
DUNDEE UNITED : Kawashima, Dixon, Gunning (Murray 76) McGowan, Demel, Rankin, Spittal, Fraser, Erskine (Bodul 67), McKay. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.