Άντεξε η Kilmarnock, 0-0 στο Ibrox

O πρώην αμυντικός των Rangers, Lee McCulloch, στο ντεμπούτο του ως υπηρεσιακός τεχνικός κράτησε όρθια την Kilmarock στο Ibrox, εξασφαλίζοντας έναν επαναληπτικό στην έδρα της.
Παρότι στην Championship, οι Rangers ήταν -δικαιολογημένα- το απόλυτο φαβορί, όμως οι 33.581 θεατές που βρέθηκαν στο Ibrox, δεν είδαν γκολ, με το 0-0 να σφραγίζει την αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με το James Tavernier στο πρώτο μέρος (που ήταν μοιρασμένο) και με κεφαλιά του Danny Wilson στο δεύτερο μέρος, με την Kilmarnock να τελειώνει με 10 παίκτες τον αγώνα μετά την αποβολή του Kallum Higginbotham στο 89’.
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στο Rugby Park, για να αποφασιστεί ποια θα περάσει στον επόμενο γύρο του κυπέλλου στις 16 Φεβρουαρίου.
Οι Rangers είναι ακόμα το φαβορί, όμως αξίζουν τα εύσημα στην ομάδα του Ayrshire που έκανε τη μίνι-έκπληξη παρότι βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή..
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan (Law 74’), Wilson, Wallace, Ball, Halliday, Zelalem (Holt 60’), McKay, Miller (Forrester 60’), Waghorn.
KILMARNOCK: McDonald, Hodson, Balatoni, Findlay, Smith, Dicker (O’Hara 64’), Slater, Kiltie, McKenzie, Magennis, Obadeyi (Higginbotham 73’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.