Την έκανε …πελάτισσα, 2-1 η Raith τη St Mirren στο Paisley

H Raith Rovers νίκησε τη St Mirren και στην τρίτη τους αναμέτρηση αυτή τη σεζόν, δεύτερη μέσα στο Paisley με το ίδιο σκορ που το είχε πετύχει και το Σεπτέμβρη, 2-1. Η Raith είχε επικρατήσει 4-3 πριν δύο βδομάδες στην έδρα της κι η St Mirren που ερχόταν από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα έδειχνε έτοιμη για τη ρεβάνς.
Ήταν οι Rovers όμως που άνοιξαν το σκορ στο 22’ με σουτ του Aidan Connolly και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 36’ με το Ross Callachan. Ο Alex Cooper μείωσε στο 43’ για τη St Mirren που άγγιξε την ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα όμως το σουτ του Calum Gallagher έφυγε άουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Κι οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις στο δεύτερο μέρος, όμως το σκορ δεν άλλαξε κι ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός του τεχνικού των γηπεδούχων, Alex Rae που αποβλήθηκε.
Η St Mirren παρέμεινε στην 9η θέση, 14 βαθμούς πίσω από τη Raith που είναι 10 βαθμούς μπροστά από τη Morton και δείχνει να έχει κλειδώσει τη θέση της στην πρώτη τετράδα.
ST MIRREN: Langfield, Watson, Baird (Stewart 47), Webster, Irvine, Gallagher (Thompson 77), Mallan, Agnew, Cooper, Gow (McAllister 46), Shankland.
RAITH ROVERS: Cuthbert, Thomson, Barr, Benedictus, McKeown, Connolly (Anderson 85), Callachan, Toshney (Matthews 45), Longridge, Craigen,Παναγιώτου (Thomas 77).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.