«Θηρίο» η Falkirk, 3-2 τους Rangers, παρότι έχανε 0-2 στο 9’

Η Falkirk παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 9’ νίκησε 3-2 τους Rangers, με γκολ του Bob McHugh στο 92’, πραγματοποιώντας μια επική ανατροπή κόντρα στο μεγάλο αφεντικό της Championship. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από 15 ματς για τους Gers και τελευταία φορά που είχαν χάσει ήταν πάλι από τη Falkirk το Δεκέμβριο.
Όλα έδειχναν ότι οι πρωτοπόροι της Championship θα έφταναν σε μια άνετη νίκη, καθώς προηγήθηκαν 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με τα τα γκολ των Kenny Miller στο 7’ και Barrie McKay στο 9’.
Οι Bairns όμως έφεραν το ματς στα ίσα σε ένα πεντάλεπτο με γκολ των Blair Alston στο 72’ και Miles Hippolyte στο 77’. Τρία λεπτά μετά μπήκε στον αγώνα ο Bob McHugh που αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» αφού έκανε το 3-2 στο 92’ δίνοντας μια μεγάλη νίκη στη Falkirk.
Αυτή ήταν μόλις η τρίτη ήττα σε 29 ματς στην Championship για τους Rangers κι οι δύο από αυτές είναι από τη Falkirk. Oι Bairns πλησίασαν στους 11 βαθμούς τους Rangers (που χρειάζονται μόλις 4 νίκες για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο) και βρέθηκαν στο +6 από τη Hibernian που έχει όμως 3 ματς λιγότερα κι αντιμετωπίζει αύριο τη Raith Rovers εκτός έδρας.
 FALKIRK: Rogers, Muirhead, McCracken, Watson, Leahy, Alston, Vaulks, Sibbald (O'Hara 74), Taiwo, Baird (McHugh 80), Lee Miller (Hippolyte 50).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Danny Wilson, Wallace, Halliday, Ball, Holt, King (O'Halloran 68), Kenny Miller (Clark 69), McKay (Forrester 60). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.