Τσεχία-Σκωτία (Preview)

O Steven Fletcher αρρώστησε και δεν ακολούθησε την πτήση της εθνικής Σκωτίας στην Πράγα για το φιλικό με την Τσεχία. Ο επιθετικός της Sunderland (δανεικός στη Marseille) ήταν στην αποστολή του αγώνα με τους Τσέχους κι η απουσία του αφήνει το Gordon Strachan με μόλις δύο επιθετικούς, τον Tony Watt και το Ross McCormack. Ο επιθετικός της Norwich, Steven Naismith, ήταν κι αυτός στην αποστολή αλλά υπέστη τράβηγμα κι ο Ross McCormack κλήθηκε στη θέση του.
Οι Steven Whittaker, Darren Fletcher και Alan Hutton είναι οι μόνοι που είχαν παίξει στο τελευταίο παιχνίδι της Σκωτίας στην Τσεχία, στα προκριματικά του Euro 2012, με τον Craig Levein να ήταν τότε στον πάγκο των Σκωτσέζων που είχαν χάσει με 1-0. Ο Christophe Berra ήταν στον πάγκο σε εκείνο το ματς και δείχνει αισιόδοξος για την αποψινή αναμέτρηση.
«Πάμε τώρα με διαφορετική ομάδα και διαφορετικούς παίκτες, έχουμε κάποιες απώλειες αλλά έχουμε μερικούς ποιοτικούς νεαρούς κι είναι ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες» δήλωσε ο Berra, που μετρά 31 συμμετοχές με την εθνική Σκωτίας.
Τα μεγάλα αστέρια των Τσέχων θα απουσιάσουν από το αποψινό φιλικό, καθώς οι Petr Cech και Tomas Rosicky της Arsenal είναι τραυματίες, όπως και οι Jaroslav Plasil της Bordeaux και David Pavelka της Kasimpasa.
Η Σκωτία έχει χάσει και στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στην Τσεχία και θα δώσει ένα ακόμα φιλικό την Τρίτη 29 του μήνα με τη Δανία.

Η αποστολή του αγώνα με την Τσεχία είναι πια η εξής:

Goalkeepers: Scott Bain, Allan McGregor.
Αμυντικοί: Christophe Berra, Gordon Greer, Alan Hutton, Russell Martin, Charlie Mulgrew, Andrew Robertson, Paul Caddis.
Mέσοι: Ikechi Anya, Barry Bannan, Darren Fletcher, Kevin McDonald, Kenny McLean, Matt Phillips, Robert Snodgrass.
Eπιθετικοί: Ross McCormack, Tony Watt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.