Εύκολα το Challenge Cup οι Rangers, 4-0 την Peterhead

Όπως αναμενόταν οι Rangers κατέκτησαν με άνεση το Challenge Cup κερδίζοντας 4-0 τη φιλότιμη Peterhead.

Στην αποχαιρετιστήρια σεζόν τους στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, οι Rangers κατάφεραν να πάρουν και το Challenge Cup, ένα τρόπαιο που δεν μπορούσαν να κατακτήσουν τις 4 προηγούμενες σεζόν. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Championship και την εξασφάλιση της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, η Peterhead της Leagiue One δεν γινόταν να σταθεί εμπόδιο. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Ally Gilchrist στο 17’ για να ακολουθήσει μια βολίδα του James Tavernier στο 40’.
Η Peterhead πάλεψε για μια αξιοπρεπή ήττα, όμως το πέναλτι του Andy Halliday στο 85’ και το γκολ του  Kenny Miller στο 89’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αναμενόμενη νίκη των Gers.
O Mark Warburton είχε δηλώσει ότι το ματς αυτό θα ήταν προετοιμασία για τον ημιτελικό κυπέλλου με τη Celtc. Την άλλη Κυριακή οι Rangers θα βρεθούν στο ίδιο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Σκωτίας στο απόλυτο ντέρμπι της χώρας.
RANGERS: Foderingham; Tavernier, Kiernan, Wilson, Wallace (O’Halloran, 65); Ball, Halliday, Holt; Forrester (King, 65), Miller, McKay (Shiels, 78).
PETERHEAD: Smith, Noble, Ross, Gilchrist, Strachan (Stevenson, 25), Redman (McIntosh, 65), McAllister, Sutherland (Riley, 58), Dzierawski, Brown, Ferry.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.