‘Αλμα σωτηρίας για Dumbarton, 4-2 την Queen of the South

Σε ένα ματς με ανατροπές στο σκορ, η Dumbarton με δύο γκολ του Christian Nade, νίκησε 4-2 την Queen of the South κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Championship.
To σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ με τον Christian Nade να παίρνει τη μπάλα από βολέ του goalkeeper των φιλοξενούμενων, Robbie Thomson, για να τη στείλει με άνεση στα δίχτυα. Η Queens ισοφάρισε όμως στο 28’ με ασύλληπτη βολίδα του  Iain Russell και γύρισε το ματς στο 43’ με γκολ του -δανεικού από τη Hibernian- Alex Harris.
Σειρά των Sons να γυρίσουν το ματς, με τον Tom Walsh να σκοράρει στο 48’ και τον Christian Nade να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ δύο λεπτά αργότερα κάνοντας το 3-2. Ο Garry Fleming έκανε το τελικό 4-2 στο 86’ με πέναλτι που κέρδισε ο Gregor BuchananΜε τη νίκη αυτή η Dumbarton αφήνει 5 βαθμούς πίσω της την προτελευταία Livingston έχοντας κι ένα ματς στο χέρι. Η Quenns παραμένει στην 6η θέση, χωρίς να κινδυνεύει αλλά και χωρίς να διεκδικεί κάτι.
DUMBARTON: Ewings, Saunders, Buchanan, Wright, Docherty, Cawley (Gallagher 65), Routledge, Lindsay (Taggart 81), Walsh, Fleming, Nade (Heffernan 77). 
QUEEN OF THE SOUTH: Thomson, Jacobs (Kidd 76), Dowie, Brownlie, Christopher Higgins, Harris (Oliver 71), Millar, Tapping (Murdoch 84), Russell, Pickard, Hilson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.