Ηearts-Aberdeen (Preview)

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν διεξάγεται απόψε στο Tynecastle, με τη Hearts να υποδέχεται την Aberdeen. Ματς που μπορεί να κρίνει τη 2η θέση ή ακόμα και τον τίτλο, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν ότι θα πιάσουν στη 2η τους Dons και την Aberdeen να θέλει κι αυτή το τρίποντο, για να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Celtic που παίζει αύριο στο Fir Park με τη Motherwell.
Η Hearts έχει ένα ματς στο χέρι, αυτό με την Inverness στα Highlands που αναβλήθηκε μιας κι η γαστρεντερίτιδα είχε αποδεκατίσει τους Jampos. To παιχνίδι αυτό θα γίνει την άλλη Τρίτη κι η Hearts θέλει νίκη απόψε και την Τρίτη για να πλησιάσει στους 6 βαθμούς την Aberdeen την οποία θα αντιμετωπίσει ξανά στα ματς της τελικής εξάδας.
Οι παίκτες των γηπεδούχων έχουν αναρρώσει, όμως ο αμυντικός
Callum Paterson ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο, ο άλλος full back Juwon Oshaniwa είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στο ματς με τη Celtic), ενώ ο μέσος, Don Cowie είναι εκτός μάχης.
Η Aberdeen δε θα έχει στη διάθεση της το μέσο Barry Robson που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ είναι ακόμα εκτός μάχης ο μέσος Peter Pawlett κι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Adam Rooney.
Οι Dons μετρούν μόλις μία νίκη στις 9 τελευταίες επισκέψεις τους στο Tynecaslte, αυτή τον περασμένο Σεπτέμβριο με 3-1. Το Δεκέμβριο είχαν νικήσει 1-0 τη Hearts στο Pittodrie ενώ τον Ιανουάριο η Hearts είχε νικήσει 1-0 στο Tynecastle αποκλείοντας την Aberdeen από το κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.